Parkering

Hold det ryddig

Parker sparkesykkelen pent uten hinder for annen trafikk, inntil en vegg eller godt på siden av fortauet. Få cashback ved og parkere i dedikerte parkeringssoner. Se gjerne over parkeringen din før du går fra sparkesykkelen og vurder om den er til hinder for noen andre i byen.

Ikke vær til hinder

Når du parkerer på fortauet, sørg for at det er minst to meter fri ferdsel for gående og syklende på fortauet. God parkeringsskikk vil hindre at ulykker og sure fjes dukker opp.

Hold inngangspartier åpne

Sørg for at det ikke står sparkesykler til hinder i inngangspartier til togstasjoner, butikker, kjøpesentre, busslommer osv. Hvis alle hjelper og ta i et tak her, vil vi unngå restriksjoner på fri parkering.

Ikke blokker trafikk

Din parkering må ikke hindre annen trafikk. Sørg for at du ikke parkerer foran eller til hinder for biler eller andre kjøretøy

You raise med up!

Bruk fotstøtten for å sørge for at sparkesykkelen er stående. Liggende sykler kan være en fare for gående og er til hinder for svaksynte i vårt samfunn.

Forstå Sonene

Sjekk ut om det er parkeringsrestriksjoner i din by og planlegg turen deretter. Husk at du ved å parkere i en av våre dedikerte parkeringssoner, vil kunne få cashback på turen som du kan benytte neste tur.

Bonus Parkeringssone

Når du åpner kartet i Byspark-appen vil du se dediskerte parkeringssoner markert i blått. Hver gang du parkerer innenfor denne sonen vil du opparbeide deg bonus som kan brukes vedneste tur (gjelder ikke månedsabbonementer)

Parkeringssone

In some cities, parking is only permitted in designated parking spots. In that case, look for the best parking spot to end your ride before you start your journey.

Forbudssone

Kjøring og parkering i en forbudssone er forbudt. Derfor deaktiveres gassen i dette området. Sjekk ut hvor du kan kjøre i kartet for og unngå disse sonene.

Ingen parkeringssone

I disse områdene er det forbudt og parkere, men du har lov og kjøre gjennom her.

Ut av operasjonell sone

Når du forlater Bysparks operasjonelle sone vil gassen slutte og respondere og sparkesykkelen vi avslutte turen. Vennligst sørg for å gjøre deg kjent med sonene før du starter turen.