FAQ

Ofte Stilte Spørsmål

Spark i gang med foten manuellt og trykk to ganger på gassen
Hold inne knappen på display for å skifte mellom ECO, D og S-modus. S-modus er det sterkeste.
Hold inne knappen på display for å skifte mellom ECO, D og S-modus. S-modus er det sterkeste.
Det koster 10,- i oppstartskostnad og 3,- pr påbegynte minutt. Alle priser er inkl mva.
Det er mulig du er innenfor en sakte-sone. Hvis dette er tilfelle vil du ha begrenset hastighet. Dette er markert med blått i kartet og du vil få økt hastighet når du kommer på utsiden av dette området igjen. Eller du er tom for penger
Hold alltid begge føttene på fotbrettet og begge hendene på rattet når du kjører, følg med på dine omgivelser og følg alltid gjeldende regelverk. For nedbremsing, bruk bremsehendelen på venstre side.
Når du har kommet destinasjonen, pass på at du parkerer hensiktsmessig så scooteren er tilgjengelig for publikum og innenfor geo-sonen vi opererer i. Unngå blokkering av offentlige gangfelt, innkjøringer og inngangspartier. Benytt våre utplasserte ladestasjoner der det er mulig. Du vil få full oversikt over din tur ved å gå til innstillinger og «mine turer»
Trykk inn knappen ved displayet en gang
Dine kortdetaljer lagres ikke lokalt hos Byspark, men via vår betalingsleverandør. Kortdetaljene behandles til en hver tid ihht. gjeldende regelverk.
Sjekk om du har tilgjengelig saldo eller dekning på konto som er tilknyttet kortet i brukerprofilen din. Er dette ok, forsøk igjen. Fungerer det fremdeles ikke, se om det er en annen sparkesykkel tilgjengelig og forsøk med den. Hvis det ikke fungerer nå, ta kontakt med oss på e-post; [email protected]